Close

Login

Advertlets.com

Putting the ‘bling’ in ‘blogging’

Terima Kasih Kerana Menjayakan Rumpun 07!

Rumpun 07

Terima kasih kerana sudi datang! Kehadiran anda telah menjayakan acara tersebut kerana sudi memeriahkan Rumpun ’07!

Walaupun hanya beberapa jam sahaja yang telah berlalu, beberapa saudara telahpun menulis tentang acara ini, kamu boleh tengok di sini:

Hafreze.com – Rumpun ’07.
NoorizamShah – Himpunan Rumpun ’07 Projek PCmalaya.com dan Sponsor dari Advertlets.com
Ikhwan Nazri – Rumpun ’07
Vangardx – Gathering Blogger Melayu
Iced Nyior – Rumpun Gathering
Farid Zenon – RUMPUN 07
Mixterr – Thanks To Rumpun ’07
InfoMalaya – Rumpun 2007 berjalan lancar!
Robotys – Rumpun 07
Quaiyum – Rumpun 07
Mirakimura – rumpun 2007
Omar Bahrin – Imbasan Rumpun ’07
FahmiMahat – RUMPUN 2007
StarStreet – Rumpun 2007 Anjuran Advertlets & Infomalaya
MohdIsmail – Rumpun 2007 Rangkuman Pantas
MohdIsmail – Aku Perjalanan Penuh Sejarah Sesuatu

Kalau kamu telah menulis post juga atau ambil gambar, jangan segan, sila beritahu kita URL anda melalui ruang komen. Saya tengok ketika itu ada banyak mamat bawa kamera, kalau takde blog boleh e-mail saya juga, kita semua nak tengok lebih gambar wei!

MohdIsmail: Semoga bas balik ke Penang tak rosak, dan perjalanan selesa dan selamat!
Hafreze: Akak cun tu ialah Nora Elina yang riang dan terkenal :)

63 Responses to “Terima Kasih Kerana Menjayakan Rumpun 07!”

Leave a Reply